Design

Onze mensen zijn in staat om de aandacht van uw bezoeker en klant te grijpen en vast te houden. We staan klaar om uw merk de uitstraling te geven die het verdient. Online en offline.

interactieve ontwerpen

Onze vormgevers richten zich voor het grootste deel van hun ontwerpwerk op het ontwerpen van websites en web-apps. Ze werken daarnaast veel samen met onze ontwikkelaars en weten daardoor wat de huidige technische mogelijkheden zijn. Hiermee voorkomen we dat ontwerpen later niet gerealiseerd kunnen worden.

s

van idee tot prototype

Het helpt enorm om uw idee voor een app of site eerst grafisch uit te laten werken in een prototype. Nog voordat de programmeurs aan de slag gaan kunt u de app testen op gebruiksgemak en functies. Hoe completer het prototype, des te efficiƫnter is de uiteindelijke realisatie.

logos en huisstijl

Uw huisstijl is datgene dat uw merk met uw doelgroep verbindt en daarmee de motor achter uw gehele communicatiestrategie. Wij ontwerpen logo's en huisstijlen die herkenbaar en uniek zijn en aansluiten bij de persoonlijkheid van uw merk.

Laatste uitdagingen